вівторок, 23 грудня 2008 14:49

Ющенко натякнув, що коаліцію "зліпили" на "підкупі і брехні"

Президент Віктор Ющенко вважає, що для подолання складної економічної ситуації депутати мають об"єднатися у "консолідуючу більшість". Про це він сказав на нараді з губернаторами і представниками місцевого самоврядування, повідомляє прес-служба президента.

"Для парламенту не політичне протистояння повинно сьогодні бути основним курсом. Не те, яку частину парламенту підкупом і брехнею збити у коаліцію і протиставити другій частині. Сьогодні парламенту треба консолідуюча більшість", – сказав Ющенко.

Він наголосив, що об"єднавчим фактором має стати здоровий глузд.

"Якщо ми говоримо про кольори, нас повинен об"єднувати український двоколір. Це головна політика", – сказав президент.

Ющенко також закликав місцеву виконавчу владу і органи самоврядування виробити спільні практичні кроки на локальному рівні, які були б спрямовані на мінімізацію наслідків економічної кризи.

"Я закликаю зробити все, що від вас залежить, для того, щоб ми в цей складний період могли сформувати максимально консолідовану спільну позицію на рівні органів самоврядування, місцевої виконавчої влади, політичних сил парламенту, уряду фундаментальну відповідь на те, як нація може зустріти цю кризу", – сказав президент.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Ющенко натякнув, що коаліцію "зліпили" на "підкупі і брехні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі