четвер, 27 березня 2008 14:26

Ющенко натякнув, що його насторожують дії Тимошенко

Президент України Віктор Ющенко вважає, що будь-яка політична дестабілізація в країні повинна оцінюватися як політика, направлена проти України.

"Нація, громадськість повинна прийти до того рівня, коли будь-яка політична дестабілізація оцінюватиметься як політика проти України під будь-яким покривом, під будь-якими цілями. Я переконаний: сьогодні замахнутися на основи стабільності, у тому числі і політичні, це забрати майбутнє України", - сказав він на Всеукраїнському форумі інтелігенції в четвер в Києві.

Ющенко висловив переконання, що нація повинна щодня все рішучіше виступати за національну стабільність як політичну, так і економічну.

Він висловив незадоволеність хвилею популізму, яка з"явилася останнім часом. "Давайте, щоб хвиля соціального популізму нас не накрила і не відкинула в 1993 рік", - сказав президент.

За словами Ющенка, сьогодні від багатьох явищ "почало віяти обставинами, які можуть поставити під загрозу економічну стабільність".

"Мене, відкрито скажу, як людини і як президента це насторожує", - відзначив він, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко натякнув, що його насторожують дії Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі