пʼятниця, 30 листопада 2007 09:32

Ющенко наполягає на створення єдиної партії на базі НУ-НС

Президент України Віктор Ющенко відзначає необхідність створення єдиної партії на базі блоку Наша Україна–Народна Самооборона, щоб мати стабільний парламент. Про це він сказав у інтерв"ю ВВС.

"Наша Україна–Народная Самооборона – це не партія однієї людини. Сьогодні у блоку НУ-НС є дев"ять партій. Ви можете дати рецепт, як для партій, які мають свої статути, свої програми, методи управління знайти модель, яка б створила моноліт у рамках блоку? Я маю одне бажання: всі дев"ять політичних партій мають бути в одній партії. Подати один одному руку. Якщо потрібно, залишити поза дискусією речі, які детонуватимуть у будь-якій політичній силі. І зробити політичний проект, який би привів до єдиної партії", – сказав Ющенко.

Він зазначив, що 28 листопада зустрічався з депутатами фракції НУ-НС, які не підписали угоду про створення демократичної коаліції, і пояснив їм, що метою виборів було отримати політичну стабільність.

"Місія Нашої України може бути дуже чутливою і важливою: створити стабільний парламент. І це моя надмета. Наша Україна, як мені здається, постійно також робила на цьому наголос", – сказав Президент.

За матеріалами: УНІАН, Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко наполягає на створення єдиної партії на базі НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі