вівторок, 12 серпня 2008 08:38

Ющенко наказав перевірити фінансові операції ЧФ Росії?

За прямою вказівкою Президента України Віктора Ющенка правоохоронні органи міста Севастополя і податкова поліція отримали завдання перевірити фінансові операції Чорноморського флоту Росії, а також оплату послуг комунальних служб, повідомило РІА Новини джерело в службі безпеки України в місті Севастополі.

У разі яких-небудь зауважень причали, на яких базуються кораблі, повинні бути відключені від електроенергії і водопостачання, сказало джерело.

За його словами, узяті на облік закупівлі продовольства Чорноморським флотом.

УМВС, ДАІ і Служба безпеки перевірять законність знаходження в місті і наявність прописки у моряків-чорноморців, а також документи на володіння нерухомістю.

"Згідно з законом України, практично ніхто з них не має постійної прописки або яких-небудь інших документів, підтверджуючих законність їх перебування у місті Севастополь. Запобіжні заходи до чорноморців будуть найжорсткіші, аж до видворення з країни", - сказало джерело, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко наказав перевірити фінансові операції ЧФ Росії?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі