четвер, 30 жовтня 2008 12:48

Ющенко наказав Медведьку негайно покарати кривдників "Промінвестбанку"

Президент Віктор Ющенко наголошує, що ситуація навколо "Промінвестбанку" вимагає негайної реакції з боку правоохоронних органів.

Про це він сказав під час зустрічі з генпрокурором Олександром Медведьком, повідомляє прес-служба президента.

"Нам треба вносити ясність у те, як і ким руйнувався банк, для того, щоб знайти відповідь, як його врятувати", – зазначив Ющенко.

Президент наголосив, що за наявною інформацією, події навколо "Промінвестбанку" не мають "нічого спільного з фінансовою кризою" і є не чим іншим, як "рейдерською атакою".

"Прошу діяти тут дуже швидко", – сказав Ющенко.

У свою чергу Медведько повідомив, що Генеральна прокуратура вже провела відповідні перевірки та порушила кримінальні справи за фактом доведення до банкрутства "Промінвестбанку" та за фактом розкрадання коштів цього банку.

Рніше в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко заявляв, що група осіб за цей рік вивела за кордон близько 400 млн. грн., зокрема через банк "Унікомбанк", власником якого є депутат від БЮТ Олександр Шепелєв, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко наказав Медведьку негайно покарати кривдників "Промінвестбанку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі