Ексклюзиви
середа, 18 червня 2008 09:41

Ющенко наказав Луценку ліквідовувати стаціонарні пости ДПС

Президент України Віктор Ющенко доручив Міністерству внутрішніх справ у місячний термін ліквідувати стаціонарні пости дорожно-патрульной служби і впровадити сучасні технічні засоби контролю над дорожнім рухом.

Про це сказано в Указі "Про додаткові заходи з запобігання дорожньо-транспортним пригодам".

Також Президент зобов"язав МВС прийняти додаткові заходи для підвищення ефективності передбачених чинним законодавством оперативно-розшукових і профілактичних заходів з метою посилення контролю над дисципліною учасників дорожнього руху і поліпшення ситуації на дорогах, вулицях міст і інших населених пунктів і залізничних переїздах; виявлення і припинення зловживань працівників Державної автомобільної інспекції під час здійснення покладених на них функцій у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху; визнання одним з пріоритетів роботи Державної автомобільної інспекції надання її працівниками допомоги учасникам дорожнього руху - зокрема, щодо захисту їх прав і законних інтересів.

Нагадаємо, напередодні Верховна Рада не змогла ухвалити законопроект про удосконалення регулювання відносин у сфері безпеки дорожнього руху. Зокрема, профільний Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності пропонував ухвалити законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху" N1061-5 в другому читанні і направити на доопрацювання, повідомляє Лiга.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко наказав Луценку ліквідовувати стаціонарні пости ДПС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути