четвер, 18 вересня 2008 15:59

Ющенко на навчаннях розкритикував політику Тимошенко

Президент Віктор Ющенко заявляє, що політика уряду створює реальну загрозу зриву виконання державної програми переходу Збройних Сил на контрактну основу.

Про це йдеться у прес-релізі про робочу поїздку президента до Рівненської області, повідомляють Українські новини.

Зокрема, Ющенко вважає, що "за нинішнього вкрай незадовільного фінансування не можна створити професійну армію ні з 1 січня наступного року, ні через три роки".

Президент підкреслює, що за три наступні місяці варто було б не тільки терміново набрати близько 30 тис. солдатів-контрактників, але і створити їм належні умови для несення служби і життя.

"Однак жодні фінансові документи, ухвалені парламентом або подані урядом до його розгляду, не містять пропозицій з цього приводу", - відзначає Ющенко.

У четвер Ющенко на Рівненському полігоні спостерігає за навчаннями механізованої бригади ВС України.

Як відомо, раніше Тимошенко заявила, що розраховує на ухвалення Верховною Радою закону про перехід на контрактну армію з 1 січня 2009 року, і звернулася до Міністерства фінансів передбачити в проекті державного бюджету в наступному році необхідні для цього витрати.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко на навчаннях розкритикував політику Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі