четвер, 23 вересня 2010 11:23

Ющенко малював Тимошенко в образі "хитрої політичної тварини"

Ющенко малював Тимошенко в образі "хитрої політичної тварини"
Прес-секретар екс-президента України Ірина Ванникова розповіла газеті "Сегодня" про відносини між Віктором Ющенком і екс-прем"єр-міністром Юлією Тимошенко.

"Я зараз розповім один випадок, який багато чого пояснить. Одного разу прем"єр Тимошенко прийшла на зустріч до президента Ющенка. Дуже довго щось розповідала, в чомусь переконувала. Казала, як це вміє Тимошенко, палко, натхненно й захоплено, зупинити її було неможливо", - повідомила Ванникова.

За її словами, Ющенко завжди під час зустрічі робить помітки.

"Так от, поки він її слухав, то намалював на листку паперу лисичку з великим хвостом, ротик такий - з посмішкою, з зубками, оченята такі - хитренькі. Малюнок був дуже описовим. Віктор Андрійович чудово розумів, з ким він має справу, з якою політичною твариною - гарненькою, але хитрою лисицею", - заявила Ванникова.

Раніше Ющенко заявляв, що БЮТ паразитує на демократичному полі. Він також не вважає його патріотичною силою, а Тимошенко називав "політичною вдовою".

Серед образ на адресу екс-глави уряду була і польова миша, і бомж, і авантюристка, і блохаста сучка.

Як відомо, під час президентства Віктора Ющенка Юлія Тимошенко двічі працювала прем"єр-міністром. Погляди політиків на певні питання не завжди збігалися, у зв"язку з чим між ними виникали конфлікти і суперечки.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко малював Тимошенко в образі "хитрої політичної тварини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі