Ексклюзиви
понеділок, 17 грудня 2007 09:02

Ющенко: Коаліція з 227 голосами не гарантує стабільності в країні

Президент Віктор Ющенко вважає відповідальними Партію регіонів, Блок Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна Самооборона" за відсутність нового Кабінету Міністрів.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5 канал" 15 грудня.

"Ключова відповідальність на двох політичних силах - Партії регіонів, Блоку Юлії Тимошенко й плюс Наша Україна, як такий довісок" - сказав Президент.

Ющенко зазначив, що конче потрібно "розставити всі крапки" у регламенті, щоб ні в кого не залишилося сумнівів, тому що коаліція з 227 голосами без довіри не гарантує необхідної стабільності в країні.

"....Дуже важко буде просуватися країні, а Парламенту формувати стабільне політичне життя. Парламент може стати джерелом нестабільності, як він став рік тому", - сказав Ющенко.

12 грудня Ющенко повторно вніс у Верховну Раду подання про призначення голови фракції БЮТ Юлії Тимошенко прем"єр-міністром.

Партія регіонів вимагає в першочерговому порядку сформувати комітети й обрати першого заступника й заступника голови парламенту.

Заступник голови фракції "Блок Юлії Тимошенко" Олександр Турчинов вважає, що затягування Верховною Радою формування Кабінету Міністрів становить небезпеку для держави.

Раніше Рада відмовилася призначити прем"єр-міністром голову фракції БЮТ Юлію Тимошенко.

За відповідну постанову проголосували 225 депутатів при необхідних 226 ,повідомляють Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Ющенко: Коаліція з 227 голосами не гарантує стабільності в країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути