середа, 14 травня 2008 13:36

Ющенко і Тимошенко знову не домовилися

Ющенко і Тимошенко знову не домовилися

Політичні сили за участі президента Віктора Ющенка, прем"єра Юлії Тимошенко та спікера Арсенія Яценюка не досягли домовленостей щодо відновлення роботи парламенту.

Про це по завершенні зустрічі у президента повідомив лідер КПУ Петро Симоненко.

За його словами, офіційні консультації щодо відновлення роботи Верховної Ради "в черговий раз перетворили на чвари між представниками коаліції".

Водночас присутній на консультаціях регіонал Олександр Єфремов пояснив сутність конфлікту на переговорах.

За його словами, БЮТ вчергове заявив, що причиною блокування роботи парламенту є відмова від розгляду антиінфляційних законопроектів.

Однак Єфремов зазначив, що Партія регіонів вивчила дані законопроекти, і вони "не є антиінфляційними і спрямовані на те, щоб ввести адміністративне управління економікою".

За словами Єфремова, очевидною причиною для блокування роботи парламенту є вимога змінити голову Фонду держмайна Валентину Семенюк-Самсоненко.

Він зазначив, що "очевидним є бажання БЮТ перейти до перерозподілу державної власності і продажу ласих шматків".

Водночас президент Віктор Ющенко, за словами Єфремова, під час цієї зустрічі зазначив, що на даний момент у власності держави знаходиться 21% підприємств України і додав, що "це критична межа", тому до приватизації цих підприємств потрібно підходити дуже обережно.

У свою чергу Партія регіонів, за словами Єфремова, запропонувала розглянути у Верховній Раді і затвердити державну програму приватизації, однак БЮТ не прийняв цю пропозицію.

"Тому сторони розійшлися ні з чим", - резюмував Єфремов



Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Тимошенко знову не домовилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі