пʼятниця, 09 жовтня 2009 13:32

Ющенко і Медведєв сфотографувалися на пам"ять у червоних краватках

Ющенко і Медведєв сфотографувалися на пам"ять у червоних краватках

Саміт СНД, на якому обговорюватимуться заходи з подолання наслідків світової фінансової кризи, почався у п"ятницю у вузькому складі в Кишиневі. На церемонію фотографування лідери прийшли в червоних краватках.

Як передає ІА "Новини Молдова", перед початком зустрічі учасники саміту сфотографувалися на пам"ять. Ще до початку фотографування в неформальній обстановці президенти поспілкувалися один з одним. Президент РФ Дмитро Медведєв, який прийшов в палац республіки, де проходить саміт трохи раніше, ніж глава української держави Віктор Ющенко, привітався з учасниками саміту, що вже під"їхали, а потім і з Президентом України.

Медведєв звернув увагу і на краватки всіх президентів, які були одного кольору. "Домовилися одягнути червоні краватки, щоб відрізнятися від колег, які представлені на рівні прем"єрів", - сказав російський лідер.

У засіданні беруть участь Ющенко, Медведєв, лідери Азербайджану Ільхам Алієв, Вірменії - Серж Саргсян, Білорусі - Олександр Лукашенко, Киргизстану - Курманбек Бакієв, а також в.о. глави Молдови Міхай Гімпу. Казахстан і Таджикистан на саміті представлені на рівні прем"єр-міністрів, Туркменістан представляє замглава уряду, а Узбекистан - голова сенату Олій Мажліса.

Нагадаємо, до найостаннішого моменту перед початком кишинівського саміту залишалося відкритим питання, чи відбудеться двостороння зустріч Ющенка і Медведєва ініційована Києвом. Не дивлячись на те, що в Кремлі заявили про відсутність таких планів у Президента РФ, глава української держави все ж таки висловив надію, що така зустріч відбудеться, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Медведєв сфотографувалися на пам"ять у червоних краватках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі