неділя, 10 червня 2007 16:15

Ющенко і Лукашенко зрушили з "мертвої точки" проблеми спільного кордону

У Санкт-Петербурзі Президент України Віктор Ющенко провів зустрічі з низкою президентів СНД.

Як повідомила прес-секретар Президента Ірина Ваннікова, під час неформального Саміту Ющенко провів консультацію з Президентом республіки Молдова Володимиром Вороніним.

Зокрема, сторони обговорили майбутній візит Ющенка до Молдови, а також домовилися підписати пакет двосторонніх документів, спрямованих на вирішення всіх існуючих проблем між двома державами, і дозволять вивести їхні відносини на якісно новий рівень.

Ющенко також обмінявся думками з Президентом Білорусі Олександром Лукашенком щодо стану готовності до підписання низки двосторонніх документів по прикордонному співробітництву, а також з консультативно-правової та енергетичної сфер.

Також, за словами Ваннікової, відбулася розмова Ющенка з Президентом Вірменії Робертом Кочеряном, під час якої сторони обговорили, серед іншого, майбутній візит Президента Вірменії в Україну, пише
УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Лукашенко зрушили з "мертвої точки" проблеми спільного кордону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі