середа, 16 травня 2007 15:29

Ющенко і Янукович знову не домовилися

Президент і прем"єр вирішили, що робоча група з підготовки до виборів має продовжити свою роботу ще на день-два.

Про це заявив секретар РНБО Іван Плющ в середу.

Він заявив, що за це час робоча група має ще максимально узгодити ці питання після чого буде названа дата виборів.

"Дата дострокових виборів буде названа після досягнення остаточних домовленостей на робочій групі", - зазначив секретар РНБО.

На запитання, що може змінитися за день-два робочої групи, Плющ відповів: "Змінитися може багато-що, максимально зміниться виборче законодавство".

Зі свого боку перший віце-прем"єр Микола Азаров заявив про те, що президента і прем"єра буде поінформовано про знайдений компроміс і про ті розбіжності, які наразі існують.

Він додав, що "вирішити проблему дострокових виборів в країні, в якій ніколи дострокові вибори не проходили, можна шляхом внесення змін в законодавство".

"Це найбільш складний момент, адже на робочій групі представлені парламентські партії, які переслідують різні інтереси і мають різні погляди", - зазначив Азаров.

Він також зауважив, що і в таких умов можна досягти компромісу і вийти на узгоджене рішення.

На питання, чи будуть якісь зміни у складі робочої групи, Азаров сказав: "Ні в кого не виникає сумнівів у складі робочої групи і він залишиться таким самим", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Янукович знову не домовилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі