вівторок, 01 липня 2008 08:31

Ющенко і Яценюк шантажують Тимошенко - БЮТ

Ющенко і Яценюк шантажують Тимошенко - БЮТ
Коли Президент Віктор Ющенко, глава Секретаріату Президента Віктор Балога і спікер парламенту Арсеній Яценюк заявляють, що коаліція повинна діяти, вони тим самим шантажують прем"єр-міністра Юлію Тимошенко. Таку думку висловив народний депутат від БЮТ Олег Ляшко в ефірі "Ера FM".

Політик переконаний, що депутатів, які вийшли з коаліції, контролює Секретаріат Президента. На думку парламентарія, вказані посадові особи саме цим і шантажують главу уряду: "ти або входь в угоду з нами, або завтра ще хтось контрольований нами напише заяву".

"Цілком можливо, що до осені депутати, які написали заяви, раптом передумають, раптом побачать, що політика коаліції направлена на реалізацію завдань, які ставить Президент, і повернуться назад. Точніше, не саме депутати, оскільки їх, - як правило, Рибакова - в парламенті я майже ніколи не бачив, а їх картки", - відзначив Ляшко, повідомляє "ЛІГА".

"Я ж недаремно сказав, що ті депутати, які написали заяви про вихід з коаліції, вони контрольовані Секретаріатом Президента. Я думаю, що це спосіб Ющенка показати Тимошенко, хто в домі господар і з ким треба рахуватися", - сказав депутат.

6 червня два депутати - Ігор Рибаков (БЮТ) і Юрій Бут (НУ-НС) - вийшли з складу коаліції демократичних сил. У свою чергу, народний депутат України від НУ-НС Іван Плющ заявляв, що поки не планує вступати в парламентську коаліцію. Також недавно стало відомо про те, що вже на цьому тижні народний депутат України Рибаков повернеться в коаліцію.

ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Яценюк шантажують Тимошенко - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі