четвер, 07 серпня 2008 08:59

Ющенко хоче знати, куди Тимошенко поділа 170 мільйонів

Президент Віктор Ющенко доручив Рахунковій палаті перевірити використання бюджетних коштів на фінансування державних протипаводкових програм за останні 4 роки.

"Я сьогодні даю доручення Рахунковій палаті прорахувати ритмічність фінансування протипаводкових програм за останні 4 роки", - сказав він журналістам у середу в місті Могилів-Подільський Вінницької області.

За словами президента, необхідно з"ясувати, чому ці програми не були профінансовані.

"Чому кошти, що виділені навіть у бюджеті поточного року - 170 млн.грн. - на аналогічні заходи, до дня стихії не було виділено ні копійки", - сказав він.

Ющенко також повідомив про те, що має намір ініціювати з початком роботи 3-ї сесії парламенту у вересні питання про внесення змін і доповнень до держбюджету-2008 щодо фінансування програми "Тиса".

"Ставлю метою схилити парламент ухвалити повне фінансування програми "Тиса", що розроблена, але, на жаль, тільки урядом Єханурова була профінансована в повному обсязі", - підкреслив президент.

За словами Ющенка, інші уряди не поставилися до фінансування даних програм належним чином. Він назвав "у цілому незадовільною" ситуацію з фінансуванням відповідних держпрограм, пише Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко хоче знати, куди Тимошенко поділа 170 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі