четвер, 08 листопада 2007 12:02

"Ющенко хоче, щоб Тимошенко виконувала всі його вказівки"

Директор Української філії Міжнародного інституту гуманітарно-політичних досліджень Володимир Малинкович вважає, що затягування проведення першої сесії Верховної Ради розраховане на можливість переінакшити коаліцію, і замість "помаранчевої" коаліції і прем"єра Тимошенко поставити коаліцію Партії регіонів.

Політолог зазначив, що тут не слід звертати особливої уваги на Партію регіонів, оскільки в цієї політичній інтризі вона другорядна. Він підкреслив, що якби Ющенко і його помічник Балога не давали ПР приводу сподіватися на те, що коаліція може бути переглянута, вони б не тягли. За словами політолога, сенс цього затягування полягає в тому, щоб не змінити коаліцію, а шантажувати Тимошенко, щоб та погодилася на цілу низку умов Президента.

Малинкович заявив, що Президент хоче залишитися головним, щоб Юлія Володимирівна виконувала всі його вказівки. На його думку, цей шантаж все-таки кінчиться, на 90% коаліція буде "помаранчевою" і прем"єр-міністром стане Тимошенко.

"Всі ці ігри тільки дратують українців, яким вони вже набридли, тим паче, що ми маємо приклад Польщі, де вибори почалися набагато пізніше, ніж у нас, але парламент вже нормально працює. У нас же тягнеться нескінченна "руїна"", - заявив Малинкович.

За матеріалами: ForUm.

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко хоче, щоб Тимошенко виконувала всі його вказівки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі