субота, 29 грудня 2007 11:08

Ющенко готує послання на початок другої сесії Ради

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк прогнозує послання Президента Віктора Ющенко парламенту на початку другої сесії. Про це він сказав журналістам.

"Наступна сесія Верховної Ради обов"язково почнеться з послання Президента про внутрішнє й зовнішнє положення", - сказав він.

Крім цього, спікер допустив, що на першому засіданні наступного пленарного тижня, що почнеться 15 січня 2008, Рада розгляне підготовлені Кабінетом Міністрів законопроекти по стимулюванню агропромислового комплексу при відповідності українського законодавства нормам Світової організації торгівлі.

"Я думаю, на першому засіданні наступного пленарного тижня буде розглянуте питання щодо відповідності нормам СОТ стимулювання агропромислового комплексу, а саме ПДВ", - сказав він.

Кабінет Міністрів має намір у січні подати до Верховної Ради пакет законопроектів для забезпечення безперешкодного вступу України до СОТ.

Раніше Президент Віктор Ющенко заявив, що не має наміру підписувати закон про державний бюджет на 2008 рік у випадку включення в остаточну редакцію документа норм, що перешкоджають вступу України до СОТ.

Верховна Рада прийняла державний бюджет на 2008 рік.

Кабмін 26 грудня вніс у Раду проект держбюджету 2008 з доходами 215,4 млрд. гривень, витратами 235,4 млрд. гривень і граничним дефіцитом 18,5 млрд. гривень.

Парламент вирішив закрити свою першу сесію 18 січня 2008 року.

23 листопада Верховна Рада 6-го скликання початку свою роботу.


За матеріалом: Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко готує послання на початок другої сесії Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі