Ексклюзиви
понеділок, 21 липня 2008 19:49

Ющенко доручив Тимошенко негайно активізуватися заради "Євро"

Президент Віктор Ющенко доручив Кабміну до 1 серпня 2008 року забезпечити підготовку генерального плану підготовки до проведення в Україні фінальної частини "Євро-2012".

Про це йдеться в указі Ющенка щодо активізації роботи з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату, розміщеному на його сайті.

Ющенко також вимагає внести до 1 вересня 2008 року на розгляд Верховної Ради законопроект про затвердження Загальнодержавної цільової програми підготовки та проведення "Євро-2012".

До 1 листопада 2008 року президент вимагає підготувати та затвердити концепцію організації розміщення учасників та гостей фінальної частини чемпіонату, а до кінця 2008 року – затвердити концепцію безпеки та правопорядку.

Ющенко також вимагає активізувати разом з Київміськдержадміністрацією роботу з підготовки стадіону Національного спортивного комплексу "Олімпійський" до проведення матчів чемпіонату згідно з вимогами УЄФА.

Крім того, президент вимагає вжити до 1 вересня 2008 року заходів щодо підвищення ефективності управління підготовкою та проведенням чемпіонату, приведення звітності у цій сфері у відповідність із вимогами УЄФА, забезпечивши при цьому чіткий розподіл повноважень між центральними та місцевими органами виконавчої влади, які беруть участь у підготовці до проведення в Україні чемпіонату, повідомляє Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Ющенко доручив Тимошенко негайно активізуватися заради "Євро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути