понеділок, 01 жовтня 2007 16:55

Ющенко доручив розібратися із затримкою передачі протоколів до ЦВК

Ющенко доручив розібратися із затримкою передачі протоколів до ЦВК
Президент України Віктор Ющенко стурбований затримкою з підрахунком голосів в східних і південних областях країни і доручає правоохоронним органам негайно почати розслідування причин і обставин затримки передачі первинних даних.

Про це йдеться у заяві президента, поширеній його прес-службою в понеділок.

"Ключовим питанням є підбиття остаточних підсумків виборів. Мою стурбованість викликає затримка з підрахунками голосів в східних і південних областях України, а саме - в Донецькій, Луганській, Одеській областях і в Автономній Республіці Крим. Цей процес має ознаки затягування.. Я вимагаю вичерпних роз"яснень, зокрема від Центральної виборчої комісії і Генеральної прокуратури", - наголошується в заяві.

"Даю доручення правоохоронним органам негайно почати розслідування причин і обставин затримки передачі первинних протоколів", - заявив Ющенко.

Президент підкреслив, звертаючись до тих сил, "які розраховують потрапити до парламенту за допомогою маніпуляцій": "Слово не розійдеться із справою - фальсифікатори будуть покарані. Не випробовуйте закон та і власну долю. Справжню позицію виборців не вдасться підмінити", пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко доручив розібратися із затримкою передачі протоколів до ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі