вівторок, 11 листопада 2008 13:22

Ющенко домовився з Януковичем про усунення Яценюка, але у нас є "план ікс" - БЮТ

Ющенко домовився з Януковичем про усунення Яценюка, але у нас є "план ікс" - БЮТ

"Існує домовленість між президентом Віктором Ющенком та лідером ПР Віктором Януковичем про зняття Арсенія Яценюка з посади голови Верховної Ради. Таку думку в кулуарах Ради висловив бютівець Андрій Кожем"якін.

За його словами за повернення до порядку денного цього питання голосували "регіонали" та депутати з "Єдиного центру", тому що отримали відповідну команду.

"Якщо знімуть Яценюка, то буде тимчасово виконуючий обов"язки, а ви знаєте, хто це", - каже Кожем"якін, натякаючи на першого віце-спікера "регіонала" Олександра Лавриновича. - І тоді не буде проблем аби поставити на голосування ті питання, які потрібно".

Кожем"якін припускає, що одним з перших таких питань може бути питання про недовіру та відставку уряду, а також голосування за виділення грошей на вибори.

Бютівець також додав, що, якщо голосування щодо відставки Яценюка все таки відбудеться, то воно повинно бути таємним, по бюлетням.

Кожем"якін також сказав, що зараз БЮТ буде вирішувати як діяти у цій ситуації. Він сказав, що фракція має на це "план містер ікс", проте відмовився про нього розповідати. Кожем"якін також ухилився від відповіді на запитання, чи повернеться БЮТ до блокування.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Ющенко домовився з Януковичем про усунення Яценюка, але у нас є "план ікс" - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі