вівторок, 12 лютого 2008 10:21

Ющенко до Москви взяв Богатирьову і Турчинова

Ющенко до Москви взяв Богатирьову і Турчинова
Президент України Віктор Ющенко відбув із дводенним робочим візитом до Російської Федерації.

Як повідомляє прес-служба глави Української держави, сьогодні Ющенко проведе зустріч із Президентом РФ Володимиром Путіним у форматі віч-на-віч.

Після зустрічі відбудеться засідання Українсько-Російської міждержавної комісії, за результатами якої планується підписання Ющенком та Путіним двосторонніх документів: "Плану дій Україна – Росія до 2009 року (першочергові заходи у двосторонніх відносинах)" та "Протоколу Другого засідання Українсько-Російської міждержавної комісії".

Також сьогодні глава Української держави проведе зустріч із головними редакторами провідних російських ЗМІ в державному інформаційному агентстві "ИТАР-ТАСС".

13 лютого у Москві Президент України зустрінеться з представниками української громади, ознайомиться з діяльністю Культурного центру України у Москві та покладе квіти до пам"ятника Тарасові Шевченку.

У складі офіційної делегації: секретар Ради національної безпеки і оборони України, секретар Української частини Комісії Раїса Богатирьова, міністр закордонних справ України, голова Української частини Підкомітету з міжнародного співробітництва Володимир Огризко, перший віце-прем"єр-міністр України Олександр Турчинов, міністр освіти і науки України, голова Української частини Підкомітету з питань гуманітарного співробітництва Іван Вакарчук, міністр оборони України, голова Української частини Підкомітету з питань безпеки Юрій Єхануров, заступник глави Секретаріату Президента України Олександр Чалий.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко до Москви взяв Богатирьову і Турчинова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі