понеділок, 21 січня 2008 10:59

Ющенко дав тиждень на законопроекти по Євро-2012

Президент України Віктор Ющенко доручив членам координаційної ради з підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи по футболу у 2012 році до 25 січня підготувати законопроекти, необхідні для проведення чемпіонату, з тим, щоб внести їх до парламенту як першочергові.

"Щодо змін в закони, я просив би протягом 7 днів вирішити це питання. Я просив би до п"ятниці ті законопроекти, які ми повинні поставити в парламенті, подати мені для ініціації в парламенті розгляду даних ініціатив", - сказав він на засіданні координаційної ради в понеділок.

Крім того, Віктор Ющенко доручив протягом 10 днів завершити розробку всіх необхідних програм на всіх рівнях по підготовці до Євро-2012. Зокрема, він наголосив на необхідності завершення обговорення теми фінансування, реєстру доріг, а також програм, пов"язаних із спортивною і туристичною інфраструктурою.

Сьогодні у Києві під головуванням президента Віктора Ющенка проходить засідання Координаційної ради з підготовки до проведення в Україні фінального етапу чемпіонату Європи по футболу 2012 року.

У засіданні беруть участь прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, члени Кабінету міністрів - члени координаційної ради.

Як повідомив Віктор Ющенко, відкриваючи засідання, до порядку денного включені питання підготовки до Євро-2012. З даного питання виступить віце-прем"єр Іван Васюник. Крім того, міністр фінансів Віктор Пінзеник розповість про фінансування підготовки чемпіонату "в контексті бюджету 2008".

За словами президента, на засіданні також буде розглянуто питання підготовки міжурядової угоди між Україною і Польщею в контексті Євро-2012. З цього питання виступить міністр закордонних справ України Володимир Огризко, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко дав тиждень на законопроекти по Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі