субота, 09 серпня 2008 12:28

Ющенко дав доручення Медведьку

Прокуратура має запобігати та своєчасно виявляти порушення чинного законодавства на територіях, які зазнали стихійного лиха.

Як повідомляє прес-служба глави держави, про це йдеться у листі Президента на ім"я генерального прокурора України Олександра Медведька.

"У зв"язку зі стихійним лихом, якого зазнали окремі території західного регіону України, державними органами проводиться робота, спрямована на подолання його наслідків, зокрема, шляхом надання технічної і матеріальної допомоги", - зазначив В.Ющенко.

За його словами, "важливу роль у забезпеченні правопорядку на місцях, контролю за збереженням ресурсів, які безпосередньо виділено на усунення завданої шкоди, від можливих розкрадань або їх нецільового використання, повинні відігравати органи прокуратури".

З метою запобігання й своєчасного виявлення порушень чинного законодавства на зазначених територіях та здійснення заходів прокурорського реагування Президент просить генпрокурора вжити відповідних організаційних і практичних кроків та очікує його особистої доповіді про результати роботи кожні 10 днів, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Ющенко дав доручення Медведьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі