вівторок, 22 липня 2008 10:17

Ющенко дасть свідчення у Генпрокуратурі

Президент України Віктор Ющенко сьогодні, 22 липня, о 14.30 відвідає Генеральну прокуратуру (вул. Борисоглібська, 18).

Про це повідомили у прес-службі Президента України.

Тижневик "Дзеркало тижня" (12-18 липня), посилаючись на інформацію прес-служби глави держави у відповідь на запит видання, писав, що Президент дасть свідчення слідчим Генпрокуратури у справі про своє отруєння..

"Президент дає пояснення Генеральній прокуратурі та слідчим згідно з тим графіком, який запропонувала слідчий Климович. Наступна зустріч, як і було запропоновано в графіку, відбудеться 22 липня. Ця зустріч уже стоїть у графіку Президента, і 22 липня у приміщенні Генеральної прокуратури він зустрінеться зі слідчим", йшлося у повідомленні.

У прес-службі Президента також наголосили, писало "Дзеркало тижня", що Ющенко і надалі має намір сприяти роботі слідчої групи Генпрокуратури, очолюваної Галиною Климович . "Надалі Президент виконуватиме той графік, який запропонує йому слідчий Климович ", сказано в повідомленні.

За даними газети, це буде друга зустріч Президента з Климович . Перша відбулася на початку роботи слідчої групи і мала радше ознайомлювальний характер. Імовірно, під роботу зі слідчим Ющенко зарезервував цілий день - інших заходів 22 липня у графіку Президента немає, припускає "Дзеркало тижня". УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко дасть свідчення у Генпрокуратурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі