четвер, 26 червня 2008 10:33

Ющенко чекає, що скаже Путін Тимошенко

Ющенко і Партія регіонів не зацікавлені у вирішенні політичного конфлікту в Україні, тому що до цього часу їм неясна позиція Росії щодо Тимошенко.Таку думку висловив народний депутат України від Компартії Леонід Грач.

Політик також спрогнозував, коли в країні буде вирішений політичний конфлікт. За його словами, кризова ситуація в Раді могла бути вирішена ще минулого тижня.

"Американців не просто переконати, щоб вони дали згоду образити дівчинку Юлю"

"Затримка відбувається з однієї причини - не так просто переконати американців, щоб вони дали згоду образити дівчинку Юлю. А Юля в пісочниці набрала піску в ручки і готова його в очі будь-кому кинути.

Також багато чого залежатиме від тієї зустрічі, яка повинна відбутися, - зустріч прем"єрів України і Росії, і від того, чи отримає Тимошенко якийсь карт-бланш або підтримку з боку Володимира Путіна", - відзначив Леонід Грач.

За його словами, якщо така підтримка буде заявлена, то Ющенку і "Регіонам" нічого не залишається робити, як починати операцію братання і йти на усунення Тимошенко.

"А взагалі це той випадок, який давним-давно в політичному процесі прописаний: українських курчат рахуватимемо по осені", - підсумував політик.

За матеріалом: ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко чекає, що скаже Путін Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі