четвер, 01 травня 2008 14:51

Ющенко буде Президентом, бо так треба Україні - Кріль

"Віктор Ющенко буде Президентом, бо так потрібно Україні", - у цьому впевнений лідер партії "Єдиний центр", нардеп від НУНС Ігор Кріль. На його думку, у діючого Глави держав, незважаючи на оприлюднені результати різних соцопитувань, є хороші шанси очолити країну на другий термін, пише Zaxid.net.

"Він йшов, і йшов. Його народ вів. І без ніяких істерик", - зазначив нардеп, пригадавши похід на вибори Віктора Ющенка у 2004 році. Він додав, що нині істерики навколо цієї теми влаштовує БЮТ, який фальстартував на президентських виборах.

Лідер "Єдиного центру" також наголосив на тому, що саме з появою у великій політиці Віктора Ющенка у державі з"явилась сильна проукраїнська позиція.

"Але разом з тим - і антиукраїнська, яку провадив Віктор Медведчук. Зараз, щоправда, у них прапор інший - "біло-сердечний". І методи стали більше витончені. Тому ми і створили "Єдиний центр" - щоб навколо нього гуртувались і єднались ті люди, які не бажають повернення назад", - заявив Ігор Кріль, пише Zaxid.net.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко буде Президентом, бо так треба Україні - Кріль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі