четвер, 18 грудня 2008 09:03

Ющенка звинуватили у некомпетентності і порадили частіше дивитися телевізор

Ющенка звинуватили у некомпетентності і порадили частіше дивитися телевізор
Народний депутат від БЮТ Андрій Портнов розцінює заяву Президента Віктора Ющенка про можливість позбавлення депутатських повноважень членів фракції НУНС, які підписали коаліційну угоду, як некомпетентну.

Про це повідомила прес-служба БЮТ.

"Заява Віктора Ющенка про те, що депутати від партії "Наша Україна" будуть позбавлені депутатських повноважень за невиконання рішення з"їзду, є непрофесійною нервовою реакцією Президента на незворотній процес створення непідконтрольної йому парламентської більшості", - зауважив Портнов.

"Депутатів не може позбавити повноважень партія, яка не брала участі у парламентських виборах", - наголосив він.

За його словами, це все одного, що на "зборах одного колгоспу приймають рішення про звільнення працівників зовсім іншого колгоспу".

Також Портнов додав, що застосувати до депутатів імперативний мандат може лише блок "Наша Україна – Народна самооборона", який складається з дев"яти політичних сил.

"Депутати від НУНС, про яких говорив Президент, будуть виконувати свої повноваження до кінця каденції Верховної Ради VI скликання", - підкреслив Портнов.

Він також порадив Президенту частіше дивитися телевізор, читати газети та Інтернет, щоб зрозуміти рівень довіри до нього з боку суспільства та припинити поширювати некомпетентні заяви.

Нагадаємо, Президент Віктор Ющенко сподівається, що депутати, які підтримали коаліцію з БЮТ і Блоком Литвина, будуть виключені з партії та списку народних депутатів за рішенням з"їзду.

Зараз ви читаєте новину «Ющенка звинуватили у некомпетентності і порадили частіше дивитися телевізор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі