середа, 08 жовтня 2008 14:24

Ющенка вже зустріли в Італії

Президент України Віктор Ющенко прибув з дводенним офіційним візитом до Італії.

Сьогодні у Римі програмою візиту заплановані зустрічі Ющенка з Президентом Італії Джорджіо Наполітано, з головою Сенату Італії Ренато Джузеппе Скіфані, з головою Палати депутатів парламенту Джанфранко Фіні, з головою Ради міністрів Італії Сільвіо Берлусконі та інші заходи.

Також Ющенко дасть інтерв"ю одному з телевізійних каналів та ввечері матиме вечерю з керівниками об"єднань промисловців та підприємців, провідними банкірами і бізнесменами Італії.

Крім того, сьогодні за участю Ющенка і Берлусконі планується підписання Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Італійської Республіки про співробітництво в галузі туризму. Угоду підпишуть міністр культури і туризму України Василь Вовкун та державний секретар з питань туризму Італії Мікеле Вітторіа Брамбілла.

Завтра, 9 жовтня, Ющенко планує побувати у комплексі Святої Софії (УГКЦ), покласти квіти до пам"ятника Тарасу Шевченку, виступити перед представниками української громади.

Завтра ж Президент повернеться до Києва, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенка вже зустріли в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі