середа, 05 листопада 2008 08:48

Ющенка попросили звільнити не лише Стельмаха, а й Порошенка

Звільнити главу Національного банку Володимира Стельмаха і главу наглядової ради Петра Порошенка просять в огранізації "Молодих патріотів України" (МПУ). Про це говориться у відкритому листі МПУ до Президента Віктора Ющенка.

Як повідомили в прес-службі організації, "патріоти" заявили: "Враховуючи кризову ситуацію просимо Вас, як людину, якій свого часу на посаді голови НБУ вдалося стабілізувати фінансову систему в умовах кризи 1998 р., узяти і зараз під особистий контроль ситуацію на валютному ринку і в банківській сфері країни".

В організації упевнені, що керівники Нацбанку "не змогли вжити своєчасних і ефективних заходів, спрямованих на стабілізацію курсу гривни і врегулювання ситуації в банківській сфері".

Нагадаємо, раніше в Секретаріаті Президента заявили, що не дивлячись на те, що до дій Національного банку України є немало зауважень, звільняти з посади голову НБУ Стельмаха не варто.

За словами заступника глави Секретаріату Олександра Шлапака, в діях Нацбанку є недоліки, але він працює ефективніше, ніж Кабінет Міністрів, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Ющенка попросили звільнити не лише Стельмаха, а й Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі