вівторок, 15 квітня 2008 13:12

Ющенка попереджають про те, що Тимошенко дійсно може домовитися з ПР

Директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребінський вважає, що критика Тимошенко з боку Балоги привчає людей до того, що все, що там говориться - це результат ненависті Президента до прем"єра.

На його думку, вже досягнутий рівень, коли Тимошенко не може йти назустріч Президентові і його групі, тим паче, що вони її шантажують.

За словами експерта, зараз Президент перейшов до практики блокування постанов і кадрових рішень. Тепер Тимошенко не може не звертати на це уваги. Їй потрібно вирішувати питання, пов"язані з Фондом Держмайна, Антимонопольним комітетом, програмою уряду і так далі".

Зараз, за словами Погребінського, наступив критичний момент: "Або Президент відмовляється від цієї практики, і знаходить компроміси, або прем"єр вимушена буде використовувати свої ресурси: голоси, можливість домовлятися з ПР для того, щоб продавлювати свої рішення".

Зараз ви читаєте новину «Ющенка попереджають про те, що Тимошенко дійсно може домовитися з ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі