четвер, 17 квітня 2008 14:34

Уряд знову затвердив порядок проведення земельних аукціонів

Уряд знову затвердив порядок проведення земельних аукціонів
Кабінет Міністрів повторно затвердив порядок проведення земельних аукціонів у 2008 році.

Про це журналістам повідомив міністр оборони Юрій Єхануров.

Він також зазначив, що одночасно Кабмін схвалив законопроект про внесення змін до ст. 137 Земельного кодексу.

Єхануров не дав інших деталей й ухилився від відповіді на запитання, чи голосував він за повторне затвердження порядку.

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявляла про намір Кабінету Міністрів на наступному засіданні 16 квітня остаточно затвердити порядок проведення земельних аукціонів в 2008 році.

Тимошенко роз"яснила, що в четвер Кабмін взяв за основу порядок проведення земельних аукціонів, затверджений 22 лютого й зупинений Президентом Віктором Ющенком, для того щоб до середи 16 квітня, він був доопрацьований з урахуванням зауважень представника Президента в Кабміні, першим заступником глави Секретаріату Президента Олександром Шлапаком, висловлених на засіданні уряду.

10 квітня Кабмін на засіданні розглянув питання про повторне затвердження порядку проведення земельних аукціонів з урахуванням зауважень Секретаріату Президента, висловлених на засіданні.

За рішення про прийняття за основу порядку проведення земельних аукціонів, затвердженого 22 лютого, проголосували 9 міністрів, утрималися 8 міністрів, ніхто з міністрів не проголосував проти, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Уряд знову затвердив порядок проведення земельних аукціонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі