середа, 10 жовтня 2007 16:11

Уряд визнав законність указу Ющенка про розпуск Ради

Уряд сьогодні на засіданні ухвалив рішення про відміну дії постанови Кабінету міністрів N 595 від 3 квітня 2007 року, прийнятої відразу після підписання Президентом України Віктором Ющенком першого указу про дострокове припинення повноважень Верховної Ради. Про це повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович сьогодні журналістам.

"Відразу після підписання указу уряд прийняв постанову про забезпечення виконання постанов Верховної Ради. Але оскільки той указ давно відмінений, постанова уряду втратила свою актуальність. Це технічне рішення – указ помер, і постанову відмінено", - сказав Лавринович.

3 квітня Кабінет Міністрів прийняв постанову N 595 "Про невідкладні заходи щодо забезпечення виконання постанов Верховної Ради України від 2 квітня 2007 р. N 3418–V "Про запобігання дій, які загрожують конституційному правопорядку, громадському спокою і стабільності в Україні" і N 3421–V "Про політичну ситуацію в Україні, пов'язану з оголошенням Указу Президента України від 2 квітня 2007 р. "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Уряд визнав законність указу Ющенка про розпуск Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі