середа, 25 червня 2008 15:51

Уряд Тимошенко порівняли з чорними повітряними кульками

Блок Леоніда Черновецького починає збір підписів за відставку уряду Юлії Тимошенко.

Про це заявила співголова фракції Блоку Черновецького у Київраді Алла Шлапак на мітингу в Києві біля Кабміну у середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні підписні листи ми направляємо в усі регіони України і райони Києва і починаємо збір підписів", - заявила Шлапак.

Учасники акції також випустили в небо імпровізовану "чорну хмару з чорних повітряних куль", яка нібито символізує уряд Тимошенко.

За задумом, учасники акції, тим самим "розігнали хмари", що зібралися над Україною. Після цього мітинг завершився.

На акції протесту під будинком Кабінету міністрів у середу, 25 червня, зібралося близько 2 тис. осіб.

Близько 1 тис. осіб, за оцінкою міліції, прийшли під Кабмін, вимагаючи економічного захисту фермерів. Учасники акції сільськогосподарських товаровиробників тримали плакати "Вимагаємо збереження чинної системи оподатковування сільськогосподарських товаровиробників на 2008 рік".

Крім того, під будівлею Кабінету міністрів зібралися прихильники Блоку Леоніда Черновецького з вимогою відставки уряду Тимошенко у зв"язку з інфляцією, що триває, та зростанням цін, яке не припиняється.

В акціях також взяли участь члени виборчих комісій, які не отримали заробітну плату за роботу на позачергових виборах у Києві, що пройшли 25 травня.

Водночас, сам лідер блоку свого імені, мер Києва Леонід Черновецький на мітинг під стінами Кабміну у середу не прийшов, хоча його участь раніше була анонсована, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Уряд Тимошенко порівняли з чорними повітряними кульками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі