вівторок, 14 липня 2020 13:02

Уряд розгляне продовження карантину - ЗМІ

Уряд розгляне продовження карантину - ЗМІ
Питання розглянуть наступного тижня. Фото: @KabminUA

Кабінет міністрів наступного тижня розгляне необхідність продовження карантину.

Про це з посиланням на джерело у Міністерстві охорони здоров'я повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Наступного тижня буде засідання Кабміну, на якому розглядатимуть питання необхідності продовження карантину", - сказав співрозмовник.

Йдеться про продовження адаптивного карантину у регіонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліки проти коронавірусу можуть робити із грудного молока

17 червня Кабмін продовжив дію адаптивного карантину до 31 липня 2020 року та збільшив кількість показників, необхідних для посилення протиепідемічних заходів.

Серед критеріїв посилення протиепідемічних заходів у регіонах, зокрема, завантаженість ліжок - понад 50%; середня кількість ПЛР та ІФА-тестів - менше ніж 24 на 100 тис. населення протягом останніх 7 днів; коефіцієнт виявлення випадків інфікування Covid-19 - більше ніж 11%; показник динаміки зростання випадків інфікування Covid-19 - понад 8 випадків на 100 тис. населення.

Постанову про перехід на адаптивний карантин Кабмін оприлюднив 21 травня. Документ продовжив карантин із 22 травня до 22 червня з можливістю послаблення протиепідемічних заходів на території регіонів зі сприятливою епідемічною ситуацією.

В Україні 14 липня число інфікованих коронавірусом піднялося до 54 771. Кількість випадків Covid -19 за останню добу зросла на 638.

Зараз ви читаєте новину «Уряд розгляне продовження карантину - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі