четвер, 19 вересня 2019 10:57

Уряд анонсував масштабні чистки в Держгеокадастрі

Уряд анонсував масштабні чистки в Держгеокадастрі
Прем'єр-міністр переконаний, що зі старими кадрами в Держгеокадастрі реформу землі провести не вдасться. Фото: land.gov.ua

Кабінет міністрів наступного тижня планує змінити керівництво Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Про це заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук на конференції щодо реформи управління земельними відносинами "Земля як фактор розвитку українського села".

"Для успішного завершення проведення цієї [земельної] реформи нам потрібно навести лад у Державному земельному кадастрі. Те, що там зараз відбувається, - це треш. Там абсолютно гнила система, де працюють переважно корупціонери. Наступного тижня маємо повністю змінити керівництво Держгеокадастру. Поки такі люди там працюють, про жодні реформи мови нема", - сказав Гончарук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветеранам АТО дали землю зі свіжими могилами

2 роки тому прем'єр-міністр Володимир Гройсман відсторонив від роботи виконуючого обов'язки глави Держгеокадастру Олега Цвяха. Це сталося на Раді регіонального розвитку після того, як прозвучала інформація про "смотрящих" відомства в регіонах.

Зараз обов'язки керівника Держгеокадастру виконує Олександр Краснолуцький.

Зараз ви читаєте новину «Уряд анонсував масштабні чистки в Держгеокадастрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі