вівторок, 08 квітня 2014 11:10

Уряд Яценюка своїм єдиним пріоритетом бачить отримання кредитів від міжнародних фінансових структур — Симоненко

Уряд Яценюка своїм єдиним пріоритетом бачить отримання кредитів від міжнародних фінансових структур — Симоненко

Уряд Яценюка своїм єдиним пріоритетом бачить отримання кредитів від міжнародних фінансових структур.

Про це в коментарі ГолосUA сказав кандидат в Президенти України, лідер КПУ Петро Симоненко.

За його словами, замість того, щоб створювати умови для економічного зростання, Кабінет Міністрів прагне набрати якомога більше західних кредитів.

"Тому він без заперечень погоджується на всі умови транснаціональних фінансових структур і МВФ. Це - порочна стратегія, яка безпосередньо загрожує економічною катастрофою", - сказав політик.

Лідер КПУ підкреслив, що незабаром мільйони громадян зіткнуться з тим, що зростуть ціни на всі товари і послуги - тарифи ЖКГ, ліки, транспорт, продукти харчування. При цьому падіння економіки триватиме.

"Прем'єр Яценюк прямо сказав, що в поточному році падіння ВВП складе близько 3%. За фактом ця цифра буде вдвічі більшою. А це означає, що буде збільшуватися безробіття. Новий уряд, насамперед, реалізує інтереси великого капіталу і західних фінансових структур, які прагнуть закабалити Україну", - сказав він.

П. Симоненко переконаний, що уряд має припинити антисоціальну політику і зайнятися реалізацією справжніх реформ, які забезпечать економічне зростання.

"Ці реформи чітко виписані в Антикризовій програмі КПУ", - нагадав він.

Так, політик зазначив, що КПУ однозначно виступає проти антисоціальної політики нової влади.

"Уряд має сприяти економічному зростанню та зменшенню корупції, а не займатися пошуком шляхів вивертання кишень пересічних громадян", - підсумував П. Симоненко.

Зараз ви читаєте новину «Уряд Яценюка своїм єдиним пріоритетом бачить отримання кредитів від міжнародних фінансових структур — Симоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі