четвер, 28 квітня 2011 18:35

Юрій Луценко схуд на чотири розміри

Юрій Луценко схуд на чотири розміри

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко схуд більше, ніж на шість кілограм. Від голодування у нього паморочиться в голові.

Про це повідомила під час прес-конференції дружина колишнього чиновника Ірина Луценко.

"Він схуд більше, ніж на шість кілограм. Він скинув більше, ніж два розміри – з 56 повернувся до 52", - зазначила вона.

За словами Ірини, Луценко має кепський вигляд.

"Це дійсно серйозна ситуація – він погано виглядає. У нього постійно паморочиться в голові", - додала жінка.

"Але він буде триматись до останнього. Це така тверда порода, яка не здається", - підкреслила Ірина.

Вона також наголосила на тому, що її чоловік повинен дійти до суду.

"Нам треба довести, що він не винен – дійти до суду, яким би він не був зараз у нашій країні. А для цього Юрі треба мати здоров'я та силу", - вважає дружина екс-міністра.

Своєю заявою вона та адвокати Луценка сподіваються привернути увагу генпрокурора Пшонки, який, за словами правозахисників, "будь-якими шляхами намагається відхреститись від відповідального рішення" (звільнення Луценка з-під варти – ред.).

"Ми звертаємось до Пшонки, який, до речі, здійснював свого часу нагляд за діями МВС – тоді, коли Луценко був керівником цієї структури: „Будь добрий – зверни на цю справу увагу. Ти представляєш правосуддя у цій країні", - сказала Ірина Луценко.

Нагадаємо, що Апеляційний суд міста Києва продовжив екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку термін утримання під вартою до кінця травня.

Водночас, адвокат Ігор Фомін, правозахисник Володимир Орлов та дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина просять генпрокурора Віктора Пшонку відпустити колишнього голову МВС з-під варти.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Луценко схуд на чотири розміри ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі