пʼятниця, 19 квітня 2013 15:50

"Урід Азірова має піті у відстівку!" - Ляшко виступив у Раді "азарівською" мовою

"Урід Азірова має піті у відстівку!" - Ляшко виступив у Раді "азарівською" мовою
Ляшко Азарову: "Вібірці кіжуть Вам: Да пашлі Ви". Фото: svit24.net

Позафракційний народний депутат Олег Ляшко сьогодні у Верховній Раді за присутності прем'єр-міністра Миколи Азарова виступив з трибуни на так званій "азарівській" мові. Свою промову він читав із папірця.

"Добрий дінь, шанівний Микіла Яновіч! Сігодня Вас міжуть відправіти у відстівку. І Ві маєтє туді піті з усімя кровосісямі. Ваш кібінєт міністрів нєефєктівєн, нідіздаітєн...", - почав свій виступ Ляшко, на що "регіонали", "тушки" і комуністи кричали: "Ганьба!".

За кілька секунд депутату вимкнули мікрофон.

"Це подвійні стандарти керівництва парламенту, хай тоді вимикають звук і тоді, коли виступає Азаров", - обурився Ляшко на своїй сторінці у Фейсбуці.

У соцмережі нардеп також виклав повний текст свого виступу:

"Добрий дінь, шанівний Микіла Яновіч! Сігодня Вас міжуть відправіти у відстівку. І Ві маєтє туді піті з усімя кровосісямі. Ваш кібінєт міністрів нєефєктівєн, нідіздаітєн. Ві давелі лідей да зубажання. І кіли Ві, гіворячі пра еканоміку, згідуєте папєрєдніків, та я хічю нагадаті Вам, що Ві - прім'єр-міністр вже трі ракі, і мінулій урід Ві теж ачолювалі. Тоєсть Ві сам сібє папєрєднік, панє Азіров. Кіли міліїни молодіх лідей біз роботі, біз зарплаті - Ві працюіте у пінсійнаму віці і кіжен дінь ходітє у кішчячій магазін. Кіли міліїни пінсіонєров отрімує мінше тісячі грівєн пінсії, Ві атрімуєте двідцять тісяч пінсії. Вібірці кіжуть Вам: Да пашлі Ви. Урід Азірова має піті у відстівку!".

Ляшко також наголосив, що, звичайно ж, голосував за відставку уряду.

Зараз ви читаєте новину «"Урід Азірова має піті у відстівку!" - Ляшко виступив у Раді "азарівською" мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі