пʼятниця, 25 лютого 2011 21:13

Урганта вирізали з ефіру "Інтера" тільки за те, що надто вже на Азарова схожий

Урганта вирізали з ефіру "Інтера" тільки за те, що надто вже на Азарова схожий

Ургант повеселив публіку, пародіюючи прем'єра Миколи Азарова, коли той розмовляє українською.

Цензура "Інтера" вирізала з ефіру найяскравіший епізод ургантовского виступу.

Але ця подія отримала протилежний ефект. Вже відразу відео просочилося в інтернет.

Чесно кажучи, прямих підколів на адресу прем'єр-міністра Ургант собі не дозволив. Але, оголошуючи групу "Друга Ріка", Іван так по-азаровськи читав український текст, що весь зал закотився гомеричним реготом.

І якщо б не Всесвітня мережа, то більшість любителів гумору так би й не дізналися про цю історію

/ Відео можна переглянути на youtube.com /.

Нагадаємо, раніше цензурі в РФ піддалася пародія на Януковича, яка з'явилася в популярному шоу "Большая разница" 31 жовтня минулого року.

Автори сюжету вирішили пояснити новітню українську історію через сюжет комедійного фільму "Брюс всемогутній": у ньому звільнений телеведучий отримує від Бога його повноваження.

У пародії Богом стає Віктор Янукович, отримавши ці повноваження від пародійного ж Віктора Ющенка. У діалозі цих персонажів прозвучали теми, досить гострі для Росії та Україні.

варто зазначити, багато "уколів" на адресу Януковича прозвучали чи не вперше на федеральному каналі: вважається, що у Януковича з російським керівництвом хороші відносини.

Зараз ви читаєте новину «Урганта вирізали з ефіру "Інтера" тільки за те, що надто вже на Азарова схожий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі