понеділок, 03 березня 2008 08:27

Ульянченко пообіцяла не йти з "Нашої України"

Ульянченко пообіцяла не йти з "Нашої України"
Глава Київської обладміністрації Віра Ульянченко закликала не поспішати ховати "Нашу Україну". Про це вона заявила після політради партії.

"Проблеми є, але партія існуватиме і активно працюватиме", - підкреслила вона.

Крім того, Ульянченко повідомила, що на політраді була "корисна розмова", але також була і критика. За її словами, критикували керівництво за "невиразну позицію" щодо об"єднання в єдину політичну партію, а також за слабку роботу виконкому.

За словами губернатора Київщини, на політраді критикували фракцію "Наша Україна - Народна самооборона" за те, що часто у фракції немає одноголосних рішень, особливо в питаннях, які підтримує Президент.
Ульянченко також завірила, що не збирається йти з партії.

Нагадаємо, з "Народного Союзу "Наша Україна" вже вийшов глава Секретаріату Президента Віктор Балога, а також Роман Безсмертний, Михайло Полянчич, Ігор Кріль, Віктор Тополов, Оксана Білозір і Василь Петьовка.

Пізніше ряди партії залишили голова Херсонської обласної державної адміністрації Борис Сіленков і губернатор Дніпропетровської області Віктор Бондарь, пише ЛІгабізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Ульянченко пообіцяла не йти з "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі