четвер, 21 лютого 2008 10:03

Українські солдати охоронятимуть Буша в Ліберії

Екіпаж 56-го окремого вертолітного загону українського миротворчого контингенту сил місії ООН у Ліберії 21 лютого має намір забезпечити прикриття й охорону з повітря Президента США Джорджа Буша під час його офіційного візиту в цю країну.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Міністерства оборони.

Відповідно до повідомлення, командування місії ОНН у Ліберії, високо оцінивши професіоналізм українських миротворців, доручило саме їм це завдання.

Під час візиту Буша українські екіпажі Мі-24 будуть патрулювати небо над столицею Ліберії Монровією й аеропортом Спрінгс Пейн, берегові лінії, під"їзні дороги на шляху кортежу Буша.

За даними прес-служби, раніше миротворці забезпечували охорону з повітря Генерального секретаря ООН, Президентів Нігерії й Китаю, які перебували з візитами в Ліберії.

Раніше українські миротворці забезпечили прикриття кортежу канцлера Німеччини Ангели Меркель під час її візиту в Ліберію.

Раніше українські миротворці 56 окремого вертолітного загону в складі місії ООН у Ліберії сприяли проведенню регіональних виборів у провінції Гранд Басса, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Українські солдати охоронятимуть Буша в Ліберії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі