неділя, 25 травня 2008 19:02

Українські політики виявилися найактивнішими виборцями (ФОТО)
10

Мер Києва Леонід Черновецький
Кандидат на посаду Київського міського голови, народний депутат України від партії свого імені Віталій Кличко, в центрі, його дружина Наталя та брат Володимир
Кандидат на пост мера Києва, народний депутат від Блоку ”НУ - НС” Микола Катеринчук з дружиною Анастасією
Міністр фінансів Віктор Пинзеник з дружиною і сином
Кандидат на посаду голови Київської міської держадміністрації від БЮТ, перший віце-прем’єр-міністр Олександр Турчинов

Сьогодні у Києві проходять позачергові вибори мера та депутатів міської ради. І схоже на те, що українські політики виявилися більш активними у голосуванні, ніж рядові кияни.



Київська міська територіальна виборча комісія повинна встановити результати виборів депутатів Київради та виборів мера столиці не пізніше ніж на п"ятий день з дня виборів, тобто до 30 травня включно. Публікація у пресі повідомлення про результати голосування та підсумки виборів, обраного Київського міського голови, про результати голосування, списку вибраних депутатів Київради здійснюється не пізніше ніж на десятий день після проведення виборів - до 4 червня включно. Вибори проводяться згідно з рішенням Верховної Ради України від 18 березня 2008 р.

Виборчі дільниці відкрились о 7 ранку і припинять свою роботу о 22.00. На посаду столичного міського голови претендує 70 осіб. До Київради своїх кандидатів висунули 37 політичних партій і блоків.

Фото УНІАН

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Українські політики виявилися найактивнішими виборцями (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі