пʼятниця, 24 квітня 2009 16:53

Українські політики про "п"яту графу", "кидалово" й закон
10

"Якщо говорити про ті принципи, які діють тут, в Києві, побудовані на тому, хто більше обдурить, або як кажуть "кине" свого партнера, я до цього ніколи не звикну, і якщо за цими критеріями міряють, я ніколи не стану політиком національного масштабу", - так своєю провінційністю пишається Віктор Янукович. "Дуже сподіваюся, що після президентських виборів новий президент призначить справжніх силовиків, які не кришуватимуть корупціонерів, і ці люди будуть відповідати перед законом", - озвучила ще одну свою мрію Юлія Тимошенко.

"Система домовленостей не укріпила відчуття стабільності ані у росіян, ані в українців, ані у європейців", -  продовжує говорити про перегляд газових домовленостей Віктор Ющенко.

"Я критично ставлюся до свого майбутнього в БЮТі в разі дострокових виборів. Неможливо відповідати за процеси, на які ти не впливаєш. Наприклад, за уряд. У багато з його рішень я не вірю, то як мені пояснювати його дії людям?", - недвозначний натяк на розкол в БЮТ від Святослава Олійника.

"Не подобається мені те, що відбувається в країні. Не хочу спостерігати, хочу на це впливати. Тому абсолютно можливі такі варіанти", - сказав Сергій Тігіпко, коментуючи інформацію про те, що він може піти на президентські вибори.

"Я не вважаю, що об"єднання БЮТ та Партії регіонів може вирішити серйозні проблеми, які стоять перед кризовою Україною", - наголосив Микола Томенко на відданості об"єднаній антикризовій коаліції.

"Я бачу своє завдання, по-перше, у тому щоб допомогти створити спільну історію для Сходу та Заходу, а по-друге – не давати лити воду на млин політичних сил, яки зловживають цим питанням, і які роблять тільки одне – розколюють Українську Державу по Дніпру", – все активнішим стає перед президентською кампанією Арсеній Яценюк.

"Партнерів поважають, якщо вони виконують свої зобов"язання. На жаль, надійним партнером ми зараз себе не показуємо", - так Андрій Портнов охарактеризував позиції Юлії Тимошенко перед візитом до Росії.

"Я за те, щоб ми знали, якого ми роду і племені. Бо коли розказують, що цього робити не можна, що це недемократично, я вважаю, що повинно бути, щоб ми знали, хто ми, хто наші батьки. Чому ж ми маємо їх соромитися?", - Володимир Литвин теж виступив за поновлення графи "національність" у паспорті.

"Я ще раз хочу підкреслити – я категорично наполягаю на об"єднанні лівих сил. Але я категорично і принципово веду боротьбу за те, щоб ця єдність була не під час формування виборчого списку до парламенту, а щодня", - вирішив порадувати "привидом комунізму" Петро Симоненко.

Зараз ви читаєте новину «Українські політики про "п"яту графу", "кидалово" й закон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі