середа, 20 серпня 2008 12:29

Українські миротворці з"являться у Грузії після узгодження з ООН - Тарасюк

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона", голова комітету Ради з питань європейської інтеграції Борис Тарасюк допускає участь України у миротворчій операції у Грузії.

Про це він сказав на круглому столі, присвяченому конфлікту у Грузії.

"Чи може Україна приєднатися до миротворчих дій на Кавказі? Думаю, що може", - сказав Тарасюк.

Разом з тим він підкреслив, що участь України у миротворчій операції можлива тільки за умови відповідного узгодження з країною, на території якої проходить операція.

Депутат також зазначив, що Україна може взяти участь у врегулюванні конфлікту у Грузії і після схвалення цього Радою безпеки ООН або Організацією з безпеки та співробітництва у Європі (ОБСЄ).

Депутати Ради, голови парламентських комітетів з іноземних справ Олег Білорус (фракція Блоку Юлії Тимошенко) і з питань євроінтеграції Борис Тарасюк закликають Організацію з безпеки та співробітництва у Європі вжити ефективніших заходів щодо вирішення конфлікту у Південній Осетії (Грузія).

Тарасюк (НУНС) уважає збройний конфлікт у Грузії наслідком провокації бойовиків Північної Осетії за підтримки Росії, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Українські миротворці з"являться у Грузії після узгодження з ООН - Тарасюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі