пʼятниця, 13 квітня 2007 19:58

Українські чиновники найчастіше приховують дані про освіту. Статистика

Більшість претендентів на посаді держслужбовців в Україні надають про себе неправдиву інформацію при заповненні анкет. Про це повідомила прес-служба Головної державної служби України.

За інформацією прес-служби, "згідно перевіркам за перший квартал 2007 року в результаті 139 таких службових розслідувань і перевірок відомостей, які надали кандидати на заняття посад держслужбовців, Головною держслужбой спільно з МВС, Податковою адміністрацією і СБУ було встановлено, що 53,4% від загальної кількості претендентів надавали недостовірну інформацію про себе".

"Найбільш поширеним є надання кандидатами недостовірної інформації в частині декларування своїх доходів і доходів членів своїх сімей, притягання до кримінальної і адміністративної відповідальності за корупційні дії, інформація про освіту і наявність дипломів", - повідомляє ІА "Росбалт-Україна".
Зараз ви читаєте новину «Українські чиновники найчастіше приховують дані про освіту. Статистика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі