вівторок, 14 грудня 2010 15:35

Українська делегація напилася у Німеччині за гроші спонсорів

Українська делегація напилася у Німеччині за гроші спонсорів

Поїздка делегації України до Південно-Африканської республіки на 17-й Фестиваль молоді та студентів і перебування її там профінансована винятково на позабюджетні кошти.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту.

"Це кошти громадських організацій, спонсорські гроші тощо. Це природно, оскільки учасники фестивалю зі всього світу – це переважно представники громадських організацій", - йдеться у заяві відомства.

При цьому Міносвіти надавало консультативну та організаційну допомогу Національному оргкомітетові з підготовки до участі у фестивалі та членам української делегації.

За словами міністерства, делегація від України на цей форум теж сформована з представників громадських організацій, студентів, активістів молодіжного руху.

"Всього до складу ввійшло 93 особи, вилетіло з Києва до Преторії і приймають участь у заході – 91 особа. В тім числі, попередньо виїхали для ознайомлення з умовами перебування делегації, налагодження та організації перебування в Преторії троє представників України на чолі з колишнім послом нашої держави в ПАР. Серед членів делегації - три фахівці міністерства, що є представниками громадських організацій та активістами молодіжного руху і поїхали за кошти, надані цими організаціями та спонсорами. Ще один фахівець, що очолює громадську організацію, офіційно перебуває у відпустці та теж здійснює свою поїздку за спонсорські кошти", - розповіли у Міносвіти.

"Таким чином, жодної гривні державних коштів не було витрачено на фінансування поїздки нашої делегації до Преторії", - наголошується у повідомленні.

Як повідомлялось, з літака у Франкфурті намагалися зняти нардепа від КПУ Андрія Найдьонова і ще 5 осіб, які були у нетверезому стані.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Українська делегація напилася у Німеччині за гроші спонсорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі