вівторок, 15 квітня 2014 15:20

Українська армія отримала майже 100 млн грн

Українська армія отримала майже 100 млн грн
Фото: zn.ua

На рахунки Міністерства оборони перераховано більше 98,6 млн гривень.

Про це повідомив заступник міністра оборони України Петро Мехед.

"Станом на 12 квітня від юридичних і фізичних осіб у рамках акції "Підтримай українську армію" на рахунки Міноборони надійшло вже більше 98 млн 600 тис. гривень", - сказав він.

За його словами, 93 млн 455 тис - це гроші, призначені для матеріально -технічного забезпечення, а інша частина суми - для медичного забезпечення Збройних сил України.

Мехед вказав, що завдяки дзвінкам на єдиний номер "565" було перераховано 23 млн 970 тис гривень. "Ці гроші підуть на матеріально -технічне забезпечення Збройних сил", - сказав він.

Крім того, заступник міністра оборони розповів, що на рахунки відомства надійшли ще більше $56 тис і близько 30 тис. євро.

"Зазначені кошти зараховані на спеціальні рахунки Міноборони, які відкриті в органах Державної казначейської служби", - додав він.

Мехед підкреслив, що, за пропозицією Генерального штабу, 60 млн планується направити на придбання найнеобхідніших речей для української армії. "У першу чергу - це бронежилети, спальні мішки, ізолюючі підстилки, маскувальні сітки, засоби зв'язку та комплектуючі до них", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Українська армія отримала майже 100 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі