понеділок, 26 грудня 2022 00:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Україні треба готуватися до затяжної війни – Кривонос

Україні треба готуватися до затяжної війни – Кривонос
Генерал Кривонос розповів, що війна буде довгою. Фото: Укрінформ

Україні треба готуватися до затяжної війни.

Вона не скінчиться в лютому чи березні наступного року, повідомив генерал Збройних сил України та колишній заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос в ефірі телеканалу "Еспресо".

Росія буде наступати, мобілізувати і вчити своїх людей. 300 тисяч вони вже відмобілізували. Ще спроможні відмобілізувати 300 тисяч і навіть півмільйона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Офісі президента назвали єдину причину вторгнення РФ до України

"Одна із помилок останніх півроку – те, що ми в пресі чуємо недооцінку противника і нам подають інформацію, що проти нас воюють одні алкоголіки та наркомани. Між тим, щоб його знищити ми маємо мати підготовленого, навченого, озброєного українського воїна, який чітко знає як знищувати ворога", – пояснив він.

Українці вже побачили, як росіяни чітко використовують свою тактику завалювання нашої території власними трупами, появнив Кривонос.

"На певних ділянках це дає результати, що вони не рахуючись з втратами, кидають стільки живої сили, що у нас або не вистачає боєприпасів, або кількості зброї, щоб їх знищувати", – резюмував генерал.

Кремль готує населення Росії до продовження повномасштабної війни в Україні.

Такий висновок зробили у Центрі протидії дезінформації при РНБО України. Володимир Путін в ефірі пропагандистського телеканалу заявив, що Росія діє у правильному напрямку і захищає свої національні інтереси та висловив впевненість, що 99,9% росіян готові покласти все на користь батьківщини.

Зараз ви читаєте новину «Україні треба готуватися до затяжної війни – Кривонос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі