четвер, 17 квітня 2014 16:31

Українцям в конфлікті з Росією не варто сподіватися на владу - Корчинський

Українцям в конфлікті з Росією не варто сподіватися на владу - Корчинський
Фото: business-tv.com.ua

Відповідь України на пропаганду президента Росії Володимира Путіна має бути жорсткою. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав лідер "Братства" Дмитро Корчинський.

"Є такий сталий російський народний вираз: "Нахабний, як калимський п..дарас". Така методика російської пропаганди, починаючи з Івана Грозного, закінчуючи Путіним. Прикро, що ми самі даємо їм можливість пропагувати. Коли ми не здійснили жодного пострілу в Криму, це і дало можливість Володимиру Володимировичу сказати, що окупації взагалі не було. Мовляв, якщо ніхто не стріляв, то всі були "за". Тому зараз треба діяти інакше — тільки стріляти", - зазначив він.

За словами політика, українська влада не повинна розказувати народу про те, що в разі окупації не потрібно пручатися. "Наші брати-українці, коли бачать перед собою мішень, вступаю з нею в переговори. В таких випадках вона стріляє перша. А має бути навпаки. Я раніше думав, що влада — це таємні агенти Кремля та зрадники. Потім я зрозумів, що вони насправді хороші хлопці, але така їхня природа — бояться таких речей. Бо так чи інакше це відповідальність. По-перше, можуть покарати москалі. По-друге, може не зрозуміти Захід. Вони навіть не усвідомлюють, що він постійно закликає до миру, але допомагає тільки тим, хто воює. Бариги при владі думають про гроші, а не про державу. Зараз там немає державних діячів", - наголосив Корчинський.

"Не можна сказати, що українців кинули напризволяще. Із дуже великим запізненням влада хоч щось намагається робити. Ясно, що є великий саботаж апарату. Міністр внутрішніх справ не може спертися на східних ментів. Вони поголовно зрадники. Міністр оборони не може розраховувати на особовий склад Збройних сил. Немає з ким працювати. Але нас вони бояться більше, аніж окупантів. Панічно хвилюються з приводу того, що українці озброяться. Бо якщо добровольчі підрозділи будуть здатні воювати із окупантами, точно так само зможуть протистояти й вітчизняній бюрократії. Український народ, зважаючи на всі владні труднощі, не повинен сильно на неї сподіватися. Має самостійно вирішувати питання — озброюватися та стріляти у відповідь агресору", - зауважив лідер "Братства".

Зараз ви читаєте новину «Українцям в конфлікті з Росією не варто сподіватися на владу - Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі