середа, 09 квітня 2014 18:35

Україна постійно зриває терміни вивезення техніки з Криму - Міноборони РФ

Україна постійно зриває терміни вивезення техніки з Криму - Міноборони РФ
Фото: ria.ru

Росія звинувачує Україну в зриві вивезенні техніки з Криму. Про це заявив у середу заступник міністра оборони РФ генерал армії Дмитро Булгаков.

"Міноборони Росії хотіло б і готове завершити цю роботу (вивезення техніки - ред.) до червня 2014 року. Але в даний час процес йде недостатніми темпами, оскільки українська сторона постійно зриває терміни надання рухомого складу", - сказав Булгаков.

За його словами, в даний час практично завершене вивезення з Криму гусеничної і колісної техніки, йдуть переговори про повернення близько 70 бойових кораблів і суден ВМС України і літакового парку.

"Станом на 9 квітня цього року понад 350 одиниць військової техніки різного призначення, що належить колишнім військовим частинам України, вивезено з території кримського півострова за кордон Російської Федерації", - розповів він.

За словами Булгакова, основна частина техніки, що залишилася, перекинута силами Чорноморського флоту на станції навантаження.

"Дане озброєння і військова техніка передаються в тому стані, в якому їх кинули українські військовослужбовці", - пояснив заступник міністра.

Зараз ви читаєте новину «Україна постійно зриває терміни вивезення техніки з Криму - Міноборони РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі